2Keep a Diary: januari #2

De eerste werkweek van 2015 zit er op. Het was even opstarten maar toch ook wel weer lekker. Én gezellig, want dat betekende ook dat we weer lekker samen konden werken. Welkom in mijn eerste diary van 2015.

Maandag

Ik begin de dag met havermout, thee, paracetamol en Strepsils. Vorig weekend was ik geveld door de griep. Jemig, wat voelde ik me ziek! Ik heb 2 dagen alleen maar in bed gelegen. Maandag voelde ik me wel al weer wat beter, maar mijn stem was zo goed als weg. Geen tijd voor gemiemel, want de plicht riep (en de reserve artikelen waren door de vakantie op) dus er moest gewerkt worden.

Foto’s maken van producten.

We lagen in een scheur om deze foto van Martine. Not so gorgeous!

He, wat lekker om weer samen aan het werk te zijn! Gezellig, productief en inspirerend! En lachen, gieren, brullen natuurlijk.

Rond 15.00 uur ging Martine weg want ze moest nog wat spullen voor de volgende dag halen die we nodig hadden voor een campagne. Ik ging lekker een groot rondje wandelen met Saar. Even wat frisse lucht!

Daarna werkte ik nog een uurtje verder, ik schreef artikelen en deed wat mailtjes.

Koken! We aten deze risotto. Saar houdt de wacht in de keuken en houdt de vloer schoon, dat kun je met een gerust hart aan haar overlaten. 😉

Wassen! Ik doe er sinds kort een tennisbal met kniekousje bij omdat ik op internet had gelezen dat het helpt tegen hondenharen op je kleding. Ik ben er nog niet helemaal over uit, het helpt een klein beetje misschien, maar heel veel verschil merk ik niet… Iemand een gouden tip? Op de droger na, want die heb ik niet… 😉

‘s Avonds schreef ik nog wat artikelen terwijl Djurre op de bank tv keek. Ik doe dan altijd lekker een koptelefoon op zodat we elk naar ons eigen ding kunnen luisteren. Ook scrollde ik een beetje door de Net a Porter sale. En tot mijn grote vreugde spotte ik ook 50% korting op de schoenen van Charlotte Olympia uit de Eastern Cosmic Collection! WOW! Ik stuurde nog een berichtje naar Martine dat de pareltjes uit de collectie, Year of the Monkey er nog in haar maat waren en smolt ondertussen weg bij The Year of the Ox en The Year of the Rat. Maar goed, ik besloot niets te kopen en mijn centen in mijn zak te houden. Martine reageerde niet super enthousiast terug dus dan is het ook makkelijker om mezelf in te houden, haha! Maar toch kreeg dit verhaal nog een staartje. Dat lees je verderop in dit diary.

Slaap lekker Saar!

Dinsdag

Op dinsdag ging er van alles mis. Vandaag stond er een draaidag gepland voor een campagne bij Martine thuis. Maar de spullen die Martine was gaan halen waren er niet, het script had nog geen goedkeuring en tot overmaat van ramp was Martine ziek geworden. Oh, en mijn stem was nog steeds zo goed als weg. We besloten dan ook om maar thuis te gaan werken en de planning wat om te gooien.

Een van mijn doelen van dit jaar is om meer op mijn houding te letten. Ik heb soms de neiging om te veel voorover gezakt te zitten of te staan. Als ‘herinnering’ plakte ik dit briefje op mijn laptop. Martine en Djurre hebben me al uitgelachen, maar het werkt wel hoor!

Zoals ik al schreef op maandag, zou het verhaal over de Charlotte Olympia schoenen nog een staartje krijgen. Het moment is nu daar. Ik checkte twitter en kreeg (net als Martine) een berichtje van een lezeres dat ze mooie sales had gezien op Net a Porter. En hoewel ik dat natuurlijk al lang wist, kreeg ik opnieuw een drang om nog even naar de ‘Charlotjes’ (zoals Martine en ik ze noemen) te kijken. En EUW MY GAWD… In minder dan 12 uur tijd was er opeens 70% korting op de schoenen! Hierdoor waren ze afgesprijsd naar ‘slechts’ €208! Ik kreeg een hyper-aanval en belde direct Martine. Maar die nam niet op! Ik zag dat ze wel actief was op twitter dus tweette ‘Tien ik belde je voor psychische bijval!!!!! :O HELP! Hihi :P’ Nog geen reactie, en ondertussen zag ik dat de aantallen in stock gewoon afnamen! Nooo! Ik nam vlug een kijkje op skype en ja hoor, ze was online! Ik belde en ze nam direct op.

W: K-k-k-kijk op Net a Porter!
M: Eh, wihi, dat was ik al aan het doen!
W: Die limited Charlotte’s met de Chinese tekens zijn in de sale voor 70%!!!!
M: Wat limited? Hoezo limited??
W: Ja joh, die zijn limited! Wist je dat niet?
M: Eh…… Nee!
W: Neeeeee, DOMBO, want nu zijn die monkey’s weg, terwijl ze er gisteravond nog waren!
M: Neeeeeeeeeeeeeeeeee! Wat erg!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. 😉 Onze conversatie heeft uiteindelijk 70 minuten geduurd, enkel en alleen over deze schoenen. We maakten voor- en tegenlijstjes, verzonnen potentiële outfits, raadden elkaar kleuren aan, fantaseerden, kwijlden en smulden. En uiteindelijk hebben we toch nog elk een prachtig paar weten te bemachtigen, ondanks dat onze grootste favoriet, de Monkey’s, er niet meer was. Zucht, ik heb maar één vriendin met wie ik zó lekker kan winkelen, en dat is Martine. Alleen wij begrijpen ook van elkaar wat we in hemelsnaam in die schoenen zien, hoe zo’n shopervaring voelt en kunnen 70 minuten kletsen over schoenen terwijl we vanaf minuut 1 weten ‘Die schoenen kopen we toch wel’. Love it!

Tijd voor een rondje wandelen met Saar. Ik leer haar over obstakels te springen. Hier was ze even afgeleid door een andere hond, haha!

Onderweg kwam ik allemaal vuurwerkrommel tegen. Ik vind dit zo verschrikkelijk om te zien! Vreselijk slecht voor het milieu en het ziet er ook nog eens vies uit op straat. Het is dat dit een eindje van onze eigen straat af is, anders was ik het zelf gaan opruimen. Stom, stom, stom.

Ondertussen las ik dit op instagram. HAHAHA! Hilarisch. Ik voelde me bijna een soort van celebrity!

De rest van de middag heb ik verder gewerkt aan de websites en Saar speelde lekker buiten met d’r frisbee. ‘s Avonds kwam Djurre pas om 20.00 uur thuis van een klus dus gingen we pas laat eten en ploften daarna in bed met een filmpje.

Eh of nou ja, er rest mijn nog één confessie te doen voor vandaag… Ik bestelde een tweede paar Charlotte Olympia’s!! Ja je leest het goed… Ik kon ze gewoon niet laten staan. Het zit namelijk zo…. Ik bestelde met Martine The Year Of The Ox (en Martine die van de Rooster). Dat was het paar wat ik samen met The Year Of The Rat al tijden op het oog had. Toen we ‘s middags keken was alleen de Ox er nog in mijn maat. Lekker makkelijk, zo hoefde ik niet te kiezen. Maar toen ik ‘s avonds wéér keek (ja, waarom ik dat deed weet ik ook niet) was de Rat op eens terug in maat 37!!! Ja ik weet het, alsof het voorbestemd was! ( 😛 ) Ik schrok me wild. Ik aptte Martine: ‘Tien, help me. Ik sta op het punt de Rat te kopen. Als je binnen 10 minuten niet terug appt koop ik ze!’. Twee minuten later appte ik terug: ‘Oeps, gekocht.’ I rest my case. 😉

Woensdag

Goedemorgen! Ontbijtje voor hem en haar.

Saartjes kussen was in de was geweest en nu kon ze weer lekker chillen op d’r schone ‘troon’.

Nadat bijgekletst waren (over onze nieuwe schoenen 😉 ) moest er gewerkt worden. Filmen voor de Ariana Grande tutorial.

Ieuw, de lipstick van vandaag was het niet…

De Lush Valentijnsdag collectie ging op de kiek.

Nog meer foto’s maken.

‘s Avonds maakte ik pompoensoep. Ik had ruzie met de pompoen. Ik moet echt een scherper keukenmes. Grmbl!

Maar uiteindelijk slaagde ik er in en maakte ik een heerlijke (al zeg ik het zelf) pompoensoep met zelfgemaakte knoflookbroodjes. Jum!

Donderdag

Djurre legde de kerstboom aan de weg want die werden opgehaald vandaag. Tot volgend jaar, boompie!

Daarna ging ik op pad, naar Martine. Tijd voor een dagje werken bij haar!

Even opstarten met thee en Brigitte Kaandorp. Wij vinden dat mens zó hilarisch. Hier keken we een stukje over de vrouw met de fotoboeken. De tranen liepen over onze wangen van het lachen.

https://www.youtube.com/watch?v=KE2KpIz_lLg

Vandaag konden we wel aan de slag voor de campagne. We moesten zelf de dingen in elkaar zetten. Nou, we hebben ons rot gelachen! Noa kwam ‘helpen’.

Classic, er halverwege achter komen dat het onderdeel andersom had gemoeten. Oeps!

Martine verzorgde een lekkere lunch, broodje kipcorn. Hmmmm!

De video was bijna af! Alleen nog de voice over. Die ging, ons kennende, niet helemaal vlekkeloos maar uiteindelijk stond het er allemaal op. Yay!

Eenmaal thuis speelde ik met Saar en gingen we uit.

Djurre moest werken dus at ik alleen vanavond. Ik at een restje pompoensoep en keek Jojanneke in de prostitutie.

Vrijdag

Na m’n ontbijt ging ik aan de slag met het huishouden. Ik schrobde de douche (en douchte daarna zelf), reinigde het filter van de wasmachine en stofte wat af.

Outfit van vandaag! Grijs t-shirt (H&M), grijze broek (Primark), wit vest (Vanilia) en laarsjes (Liebeskind).

Nadat alles in huis was gedaan en ik m’n werk voor LLG en 2WMN af had, wilde ik wat leuks gaan doen. Soms merk ik dat ik maar wat in huis zit te zitten en dan ga ik automatisch weer aan het werk.

Ik besloot koekjes te gaan bakken! Daarvoor moest ik wel eerst naar de stad voor een keukenweegschaal. Ik ging even naar Hema, Blokken en Bijenkorf. De Bijenkorf gaat trouwens weg uit Groningen eind 2015. Super jammer! De winkel wordt nu al steeds slechter. Minder collectie, merken die weg gaan, minder vol… Meh!

Nog even een condoleancekaart kopen voor iemand. Ik vind een condoleancekaart altijd zo moeilijk! De ene is te oubollig en de ander heeft een tekst waarvan je twijfelt of hij wel bij de familie/persoon past. Maar Hallmark heeft nu wel mooie!

Bakken maar! Saar houdt weer de wacht.

Eh ja… Dit was dus even niet helemaal goed gegaan zoals je ziet. Te hoge oventemperatuur geloof ik! Zonde! Maar ik heb er weer van geleerd. Langzaam maar zeker vind ik bakken steeds leuker worden en leer ik er meer van.

M’n schoenen zijn binnen! Dit zijn de Year Of The Rat schoenen. Op de een of andere manier had ik die een halve dag later besteld maar kwamen ze veel eerder binnen (de bestelling van mij en Martine komt pas begin volgende week – deze week voor jullie dus). Ohhh, ik ben er zo freaking blij mee! Natuurlijk appte ik gelijk tienduizend foto’s door naar Martine die al even hyper reageerde. Hihi! Niet veel mensen kunnen de schoenen van Charlotte Olympia waarderen, maar Martine en ik des te meer. We zijn dol op ze. Ze hebben gewoon iets heel bijzonders en tofs (en lopen heel lekker).

Goed, terug naar de koekjes. Gelukkig, de tweede plaat lukte een stuk beter!

‘s Avonds aten we chili con carne met een beetje crème fraiche en avocado. Hmm!

Na het eten deden Djurre en ik samen de wekelijkse boodschappen en aten ‘s avonds gezellig toastjes en keken een film.

Zaterdag

Goedemorgen! Ik ontbijt met muesli van My Muesli (super lekker!) met een beetje melk en m’n vitaminepilletjes.

De look van vandaag! Simpel make-upje met wat foundation, bronzer, mascara én een felle rakker die perfect bij m’n nieuwe schoenen past. Het is eentje van YSL. De witte jas/het vest is van Loavies, het t-shirt daar onder van The Sting en de broek is van Levi’s. En m’n schoenen, dat lijkt me wel duidelijk! 😉

Na een redelijk luie ochtend besloten we naar Vos Interieur te gaan. We willen nog altijd een paar kleine dingen aan ons huis aanpassen. Zoals iets aan de muur boven de bank en nog hier en daar een leuke lamp. Een beetje inspiratie op doen dus!

Dit was zo’n heerlijke wegzak-bank! En de bekleding had een mooie roomwitte kleur met relief. Love it!

Ook verkochten ze bij Vos Interieur deze heerlijke geurkaarsen. Zo lekker! Ik kwam er nog een lezeres tegen die er werkt (Hoi! :) ), super leuk!

Daarna door naar de woonboulevard.

Accessoires, ik heb er nooit genoeg van. 😉

Een oudroze bank! Als ik alleen woonde, wist ik het wel… 😉

Tegen een uur of 5 waren we weer thuis. Nadat we even lekker wat op de bank hadden gehangen ben ik gaan koken. Pasta pesto met spinazie, spekjes en cherrytomaatjes. Lekker!

Djurre en ik hebben laatst spelletjes gekocht. Risk was er één van. Vanavond speelden we het voor het eerst. Ik vond het erg leuk! Het duurde wel best wel lang. Oh, en niet geheel onbelangrijk: ik won. 😉

Zondag

De zondag begonnen we traditiegetrouw met een lekker ontbijtje. Ik koop trouwens altijd verse croissantjes van de bakkerij bij de AH en vries die in. Op zondagochtend warm ik ze dan even op in de oven (5 minuutjes op zo’n 180 graden) en tadaa, je hebt de lekkerste warme, knapperige croissants. Hmm!

Verder heb ik ‘s ochtends wat dingen in het huishouden gedaan, zoals wassen, was opvouwen, boven opruimen en stofzuigen.

Djurre en Saar hebben hardgelopen! Saar vind het super leuk om hard te lopen. Dan rent ze door alle plassen, rondjes om Djurre heen en trekt sprintjes. Oh, en rolt lekker door modderplassen heen, vandaar die handdoek op haar kussen! Ouwe viezerik, haha.

Ze verdient wel wat lekkers!

Na de lunch kreeg Djurre opeens klus-kriebels. Dat heeft die man van mij wel vaker. Nu wilde hij opeens de deuren vervangen. Eerlijk is eerlijk, dat stond al tijden op het lijstje. Dus laten we het maar doen dan! We gingen naar de Praxis en kochten 2 deuren, deurklinken en scharnieren.

Djurre aan het werk! We hadden de deur even op een handdoek gezet zodat hij niet op de vloer zou krassen terwijl we de scharnieren erin draaiden. Toen de deur hing lag Saar er binnen 2 seconden op. Een echte klus-hond! 😉

Tadaa! Het was helaas al donker dus het is een beetje een crap foto, maar goed. De deuren moeten nog geschilderd worden want ze hebben nu alleen een laagje grondverf die een beetje beige/grijs is. We zitten er aan te denken om ze in een creme- of zandkleur te schilderen. We vinden een iets donkerdere kleur namelijk wel mooi tot onze verbazing! Het breekt de lange witte muur een beetje en ziet er wel sfeervol uit.

‘s Avonds kwam Dirk (vriend van Djurre) langs om samen te eten. We hadden een hapjes-avond, met soep, kleine tapas en salade. Lekker en gezellig. En nu, tegen tienen, zit ik dit dagboek te schrijven. Het is weer een hele rits met foto’s geworden!

Zo, wat een heerlijk weekje was dat. Weer aan het werk na de kerstvakantie is ook wel lekker, weer een beetje ritme in je dagen! Ook van het weekend heb ik erg genoten, super gezellig en productief. Ik hoop dat jij ook een goede week hebt gehad!

65 reacties

Manu -

Altijd zo leuk om te lezen. Ik krijg er vaak een ‘gezellig’ gevoel bij. Lekker eten in een gezellig huisje. Daar houd ik van!

Eline -

Wat een heerlijke diary weer! Ik heb me rot gelachen om dat filmpje van Brigitte Kaandorp, thankyouu haha! Ik studeer sinds een maand in Rome voor een half jaar en vandaag lig ik ziek in bed, een perfect moment om alle blogposts terug te lezen!:)

Ciao!
Eline

Aniek -

Bij de action hebben ze hele goede, goedkope en vlijmscherpe messen.. ik kan niet meer zonder! ze zijn wit en hebben een wit met gekleurd handvat van het merk céramic… zeker het proberen waard!

Kim Vis -

Ik kan altijd zo geniet van deze blogs. Nu ook nog een samen met mijn dochter van 4. Ze geeft op elke foto commentaar, van ahhhh wat is ze mooi tot wat een lief hondje!

Martine -

Achh wat leuk! 😀

suus -

Gouden tip om pompoen makkelijk te kunnen snijden: eerst een minuut of 10-15 in de oven doen, daar wordt ie zachter van. Daarna wel even af laten koelen anders is het alsnog geen prettig klusje :).

Olga // teamconfetti -

Noujaaaa, die paparazzi foto van jou met Saar! Ik zie je ook weleens toevallig lopen, maar ik ga geen stiekeme foto’s van je maken en op instagram zetten hoor. Ik hoop dat mensen dat ook niet gaan doen als ze mij met mijn crazy katten zien lopen, hahahaha.

Agnes -

Ziet eruit als een lekker weekje! Ik vind jouw inrichting en servies er altijd zo leuk uit zien. Zou je daar niet eens een post aan willen wijden? :-)

Miriam -

Wat een leuke activiteiten en foto’s zeg! Prachtige kleur hebben die schoentjes zeg, love roze!

Cindy -

Wat een heerlijke diary weer. Pompoensoep maken, ik heb ook altijd ruzie met de pompoen en het keukenmes. Leuk om spelletjes te spelen met elkaar, doen wij ook af en toe. Heb je trouwens een nieuwe bril?

Diana -

Ik laat niet altijd een berichtje achter, maar ik wilde even zeggen dat ik oprecht vrolijk en blij word van jullie foto’s en filmpjes, en ik ben jullie dankbaar dat jullie zoveel van je privé leven met ons delen :)

ies -

Haha bij die foto van je kleren dacht ik dat je in een stoel zat maar bleek je witte vest te zijn haha

saarenzo -

Leuke foto’s! Ik ben niet zo’n fan van het model van je nieuwe schoenen, maar de kleur vind ik geweldig! Gaaf dat je ze met zo veel korting hebt kunnen kopen.

Judith -

Hahaha wat een geweldige diary! Jullie diary’s zijn altijd zo vrolijk! Ik heb me kapot gelachen om die foto met de pompoen hahaha ik ken de frustratie helemaal.. Trouwens een tip: bij de jumbo kun je gewoon voorgesneden pompoen halen! Scheelt heel veel werk en als je zelf een pompoen snijdt haal je er niet veel meer uit .. :)
Ik woon zelf ook in Groningen en vind jullie blogs daarom erg leuk! Er komen vaak leuke tips voorbij. Keep up the good work!

Marnel -

De kleur van die schoenen is echt geweldig!!!!!!! Wat tof dat je bakken steeds leuker vindt!

Manon -

Wat een heerlijk overzicht weer! En wat een topidee van dat briefje op je laptop! Ook ik moet erg goed op mijn houding letten. Ik heb er dan ook direct, en dan bedoel ik ook echt direct, één op de mijne geplakt! Het helpt zeker! Bedankt voor de tip :)

Annemijn -

Super leuke foto’s weer! Was benieuwd naar je kommetjes, waar zijn ze van? (Bij de foto van ”hapjes avond eten :)) Zien er erg leuk uit!

Willemijn -

Tokyo Design :)

Karlijn -

Die kommetjes zijn super leuk! Weet je toevallig welke maat die zijn? Omdat je er soep in hebt en hiervoor zou ik ze ook graag willen kopen :)

Willemijn -

Oh sorry, ik heb geen idee! Ik denk medium want ik heb er ook een paar gezien die een slag groter of kleiner waren.

Lindsay | lindsayvallen.nl -

Leuk om te lezen, en gaaf je schoenen! Maar djiez kind: dat je open schoenen draagt met dit weer! Heb je van die hete voeten? 😉 Enne die deuren zijn mooi! Is echt zoiets dat je inderdaad later doet, want best prijzig nog. Wij wachten er ook nog even mee :-)

Carlijn -

Waar heb je je bril van? Dat dunne/gouden montuur?
Super leuk is die!
xx

Floor -

Súper leuke schoenen hoor, Willemijn!!!

jose -

Die schoenen zijn niet mijn stijl maar ze zien er wel heel kwalitatief hoogstaand uit! En alsof je er geen zweetvoetjes in krijgt haha. Ik krijg altijd zweetvoetjes van ballerina-achtige schoentjes.

Manon -

ahh wat grappig die Instagram foto van iemand die je zag lopen, je zelfgemaakte soep ziet er heerlijk uit :)

marieke -

leuke kleur je schoenen! Verder vind ik er niet veel aan haha, maar de kleur is tof! En ik ga zo naar die docu van jojanneke kijken, je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

Anita -

Wat een heerlijke week zo te zien! Jammer dat de bijenkorf weg gaat zeg!

Kimmetje -

Leuke combi met je nieuwe schoenen! Ik zeg dat verdiend een heel artikel met outfit of the day!

Hilde -

Hahaha, wat heb ik moeten lachen om jullie schoenen verhaal! Groot gelijk dat jullie toch nog een paar hebben gekocht. En trouwens, je bril op de woensdag foto’s staat je echt ontzettend goed. Liefs, Hilde

Janine -

Ik vind jullie dagboeken altijd leuk om te lezen. En deze de leukste tot nu toe. Je hebt een prachtige look gemaakt met je nieuwe Charlotte Olympia’s!! Ik vind ze echt heel mooi. En die nieuwe deuren: wat een verbetering! Ik moet ook nodig nieuwe, maar wil er sowieso 1 met glas. En Risk blijft een leuk spel. Vroeger veel gespeeld. Iedereen weet nog dat ik 1 keer het bord door de kamer heb gegooid omdat ik steeds maar niet kon winnen 😉

Danielle -

Heerlijk om in mijn koffiepauze je diary te lezen! Ik vind die schoenen ook echt prachtig!! Maar ik heb ook vaak redelijk aparte schoenen :)

Tineke -

Dat van die Instagram foto is echt te grappig!
Liefs

EasyDailyFood -

Leuke foto van jou waar je product foto’s maakt in je vensterbank. Zo sta ik zelf ook food foto’s te maken en de buren kijken me dan altijs zo raar aan haha!

Rosa -

Wij hebben vorige week precies dezelfde deuren in ons huis gehangen:) wij hebben gekozen voor de kleur Lelie wit van histor, is een mooie creme kleur :)

Minka -

Wat zijn jullie toch leuk dames. :) Van C. O. had ik hele gave schoenen gezien met het Yin Yang symbool, ook super afgeprijsd. Ik had een uur getwijfeld, keek ik weer waren ze uitverkocht! :( ARGH! Dat gevoel is echt zo… grrr. Ik vind de schoenen die je hebt gekozen heel erg gaaf en daar ga je nog jaren plezier van hebben!!! Ik begrijp jullie liefde helemaal hoor! 😛 X

Willemijn -

Ooooh wat rot! Ja het ging super hard. Martine zag ook The Year Of The Dog en na 5 minuten vernieuwde ze de pagina en toen waren ze weg! :(

Minka -

P.s. maat 35,5 zal niet uit te rekken zijn door een schoenmaker naar mt 37 NL he? 😛

Willemijn -

Hahahhaah! Ooh als dat toch kon 😉

Martine -

Whaha als dat kon had ik mijn spaarrekening geplunderd!

Manon -

Lekker veel foto’s weer :D! Als wij hier ook een handdoekje op de grond leggen voor iets, of er ligt een pyjamabroek op de grond, dan liggen de katten er ook binnen no-time op haha.

Esmeralda | ByEsmeralda.nl -

Super leuk om te zien! En de blijdschap met de schoenen, zo leuk! Jullie hebben het verdiend :)

Hadewig -

Hoi! Leuk dat je over Vos schrijft (ik ben toevallig dat meisje achter de balie van zaterdag, haha)! Hoop dat je de winkel mooi vond en veel inspiratie hebt kunnen opdoen! We zien je graag weer natuurlijk ;)!

B -

Loafers in de winter vind ik niet zo geslaagd. Maar je was natuurlijk zo blij als een kind in een snoepwinkel. 😛

Susanne -

hoi!

Rare vraag misschien maar welke vitaminepillen slik je? Ik ben op zoek naar nieuwe want mijn huidige geven me heel erg veel puistjes, hoe geeeeen idee.

Liefs!

Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla -

De schoentjes zijn geweldig, ik vind ze echt mooi knallen ik hou er van. En het hele verhaal eromheen is nog leuker. Heerlijk en herkenbaar.

Dit is een super leuke diary.

Nicky -

Echt leuk dat je paren uiteindelijk nog hebt kunnen bemachtigen. Als er dan zo’n sale is moet je ook je slag slaan. Ze staan jullie ook echt heel leuk en jullie weten ze goed te combineren. Geniet ervan dames, jullie hebben het verdiend. Zeker na een vliegende start van 2wmn en een goede voortzetting van LLG. Liefs

Willemijn -

Aah wat lief! Bedankt!

Eline -

Ik vind de schoenen echt prachtig!!! De kleur en het motiefje van de rat echt heel uniek!
Die roze bank ook hihi toen ik op kamers woonde had ik een oudroze bank maar die moest ook snel weer weg toen ik ging samenwonen, helaas :(

Willemijn -

He verdorie, hihi!

Margot -

Wat een gave kleur hebben die schoenen! Ik ben benieuwd naar je andere paar.

Ilona -

Hee Willemijn, komt er een recept van die pasta pesto met spinazie, spekjes en cherrytomaatjes? :)

Willemijn -

Als er meer mensen dit graag willen zien wil ik het wel doen hoor! 😀 (Het is wel een beetje standaard)

melissa093 -

Ja, leuk! Ik ben ook benieuwd :)

Evelien -

Ik ben hier ook benieuwd naar! Ziet er heerlijk uit.

Syl -

Ik zie het schoenen dilemma helemaal voor me haha

Marloes ❤ Budgetproof.nl -

Ik moet altijd zo lachen om jullie diaries! Heerlijk. Gefeliciteerd met de Charlotjes :D. Ze zijn super pretty.

Fenna -

Heb me bescheurd om Brigitte Kaandorp, goed begin van de dag, thanks !

Willemijn -

Hihi mooi zo! 😉 Fijne dag!

Brenda (kookt) -

ik vind het zo leuk om te lezen dat jullie zoveel lol met elkaar hebben. Dat straalt er op jullie sites ook vanaf! Ik snap niet dat jullie zulke dure schoenen kopen, naar geniet er lekker van 😉 En de tip over je houding is een goede, daar moet ik ook weer aan werken. Fijne week meiden!

Diana Carlton -

haha ik heb ontzettend moeten lachen om jullie conversatie wat betreft de schoentjes. haha hysterisch 😉

Miranda -

wat veel foto’s! Uitgebreid verslag van je week hoor, heel leuk om te lezen! Lieve foto’s van Saar, grappig om te zien dat ze direct op de handdoek gaat liggen. Doet onze hond ook altijd, bij alles wat maar een beetje op een dekentje lijkt:) gekke honden!

Willemijn -

Hahah ja doen ze altijd he! Al zou ik een vaatdoek neer leggen (waar ze dus nooit op zal passen), dan zou ze er nog op gaan liggen.

Nathalie -

Waar komen die mokken vandaan? Ik zoek al lang zo’n set :)

Dita -

Wat een leuke foto’s! De eerste week van de vakantie was voor mij ook weer leuk, lekker gewerkt maar het ging zo snel voorbij 😉

lucindainwonderland -

Leuk om te merken dat jullie naast het werk ook nog gewoon zulke goede vriendinnen zijn en lekker op Skype praten over de schoenen. Wel jammer dat je juist die ene niet meer hebt kunnen scoren, al wil ik niet eens in mijn hoofd gaan uitrekenen hoe duur ze waren als 208 al met 70% korting was. Ook jullie gekke foto’s, dat blijft ook leuk om te zien. xxx Lucinda

Reageer ook