Vintage in je interieur

Wij zijn dol op shoppen en kunnen ons uren vermaken bij de afdeling accessoires. Het is heerlijk om je interieur te voorzien van leuke spullen en het leukst is het nog als het uniek is. Dan moet je bij een vintage shop zijn!

Vintage spullen kopen voelt bijna alsof je een gewild item uit een limited collectie hebt gescoord. Al er is bij vintage vaak maar 1 van wat het bijna nog unieker maakt.

Wij mochten bij de webshop Vintage Store iets uitzoeken. Dat lieten we ons geen tweede keer zeggen! Ze hebben verschillende categorieën en wij besloten gelijk bij ‘Wonen’ te kijken. Willemijn koos voor deze Scandinavische set uit de jaren 70 met een suikerpotje + schotel en twee kopjes + twee schotels. De groenblauwe kleur is erg mooi! En zo duur was het niet eens: €17,50!

In mijn interieur staan aardse, rood/bruine tinten wat mooier. De laatste tijd ben ik ook helemaal in de herfstsferen en daar passen deze twee vazen prachtig bij. Het zijn retro vazen van geglazuurd aardewerk uit de jaren 70. Het past goed bij mijn Afrikaanse accessoires! De prijs viel me ook mee: €14,90. Heel betaalbaar!

Vintage Store heeft trouwens ook een categorie ‘Sieraden’. Als sieradengek vind ik dit heel leuk! Ik heb er helaas niets van uitgekozen, omdat ik er niet iets tussen zag staan wat bij mij paste. Maar ik kan me Alida (onze vriendin) zo inbeelden met een retro paar oorbellen!

Bron: Pinterest via Jennifer Maltba

Deze hemelsblauwe kast vind ik echt geweldig voor in mijn interieur. Helaas past het er helemaal niet bij. Misschien als ik ooit een kinderkamer in ga richten en dan kan het me lekker niet schelen of het een jongen of meisje gaat worden, haha! Hemelsblauw it is!

Bron: Etsy

Dankzij Vintage Store was mijn zoektocht voor vintage interieur spulletjes aangewakkerd. Ik keek eerst nooit naar vintage spullen, maar ik vind het toch erg leuk! Vooral (opgestapelde) vintage koffers spreken me aan. Geweldig!

Hou jij van vintage in je interieur?

23 reacties

Lisaa -

Echt super leuk! Helemaal geinsprireerd!

Suzanne -

Echt heel erg leuk!

Priscilla -

Ik struin veel door kringlopen en vlooienmarkten en koop met regelmaat leuke tweedehands accessoires voor in huis. Onlangs kocht ik een paar mooie oude blikken en verbandtrommel, letterborden en spiegels. Ik ga meteen even een kijkje nemen op deze webshop want (met name) de kopjes van Willemijn vind ik superleuk

Marnel -

Ooooh zo leuk!!

Mirjam -

Ik scoor vaak vintage deco! Zo is bij ons thuis bijna de gehele kerstboom met kringloop items ingericht en loop ik nooit de kringloop uit zonder bloempot of vaas… Een gekke tic;)

Mijn Leven Omgooien -

Normaal is vintage niet mijn smaak. Maar als je kijkt naar Essiebutton haar interieur, en zij hebben veel vintage, dan is het heel mooi. Je moet gewoon een stijl hebben en alles volgens j0uw stijl kopen. Geen wirwar aan dingen die je wel leuk lijken.

Lenneke -

Gotta love vintage! Ik kan in zulke webshops en fysieke winkels echt urenlang losgaan.

saarenzo -

Wauw, die kast! Ik hou zelf ook wel van vintage interieur en dan vooral van vintage servies. Ik heb echt een idioot grote verzameling aan servies van merken als Royal Albert. Sommige dingen zie ik ook bij mijn oma in de kast staan, haha.

Julia -

Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk: naar aanleiding van jullie post een bestelling geplaatst! Ben nu wel een beetje jaloers op de set van Willemijn, maar de wekker die ik heb gekocht is bijna net zo leuk! 😉

Willemijn -

Ah leuk om te horen! 😀 M’n moeder was ook al zo’n fan van mijn setje haha!

Anna -

prachtige spulletjes!!!

nenacecilia -

Oh die kast <3

Renate -

Ik vind het Scandinavische set echt prachtig! En wauw die hemelsblauwe kast <3! Ik ben dol op vintage in mijn interieur, maar ik hou dan eigenlijk vooral van "vintage stijl", dus wat oud gemaakt is en niet wat echt tweedehands is!

Shaz -

Het ziet er leuk uit, maar het is niet mijn smaak.

Dionne -

Wat een super leuke spulletjes allemaal!

lucindainwonderland -

Vintage is niet echt aan mij besteed, ook niet in mijn interieur. Vooral omdat ik het net wat te gedateerd vind, voor mijn persoonlijke smaak en ik de spulletjes met mijn katten gewoon niet heel kan houden en dat is zonde. Ik vind het strandgevoel met de blauwe kast en witte vloer wel super mooi. xxx Lucinda

Bente -

Hoewel er in mijn huis weinig vintage te vinden is kan ik het wel heel erg mooi vinden, de combinatie van modern met oud!

Manon -

Leuke spulletjes! DIE HEMELSBLAUWE KAST!!!! Ooooh, die vind ik ook echt zoooo gaaf <3

Lotte -

Wat een mooie items! Ik vind lang niet alle vintage spullen leuk, maar vooral het setje dat Willemijn heeft uitgezocht vind ik echt geweldig. Mooie kleur!

Tineke -

Wauw, die kast is zo mooi!
Liefs

Idhuna -

Super leuke items allemaal!

Dita -

Wat leuk! Mooie spullen hebben jullie gekozen. Die kast is trouwens ook heel gaaf!

Esther -

Zekerweten! Heerlijk om modern en nieuw te combineren met oude spullen die ik via via gekregen heb, love it!

Reageer ook